Jäsenlinkkejä


Carina Tapanainen Ky
Työnohjaus & coaching tuo työhön mielekkyyttä, tuloksellisuutta ja laatua. Työnohjaus on henkilöstön kehittämisen työkalu ja sen tavoitteena on etsiä, kehittää ja tukea ohjattavan omaa potentiaalia ammatilliseen ja persoonalliseen kasvuun.


Econo Business Oy
Täyden palvelun tilitoimisto Alahärmässä. Palvelemme eri kokoisia yrityksiä nykyaikaisella ja joustavalla otteella.Yrityksemme käyttää Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmää, joka mahdollistaa yrityksellenne kaikki sähköisen taloushallinnon palvelut.


Eläinlääkäri Sarianna Kujanen

Peruseläinlääkäripalvelut pieneläimille klinikalla Alahärmän keskustassa, halutaessa myös kotikäynnit.


Fysioterapia ja osteopatiapalvelu Balanssi Oy

Varaa aika parempaan oloon!
Meiltä fysioterapia, hieronta, lymfaterapia, osteopatia, akupunktio, personal training, Kuntopysäkki-kevytkuntosali, kuntosali- ja liikuntaryhmät.
Kauneus- ja jalkahoitola Johannan Helmi
Tarjoamme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia kauneushoitoja kasvojen, kehon, käsien sekä jalkojen hoitoon.

KJH-Comp Oy
KJH-Comp Oy on ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja, joka valmistaa asiakkailleen sekä yksittäisiä levyosia että valmiita kokonaisuuksia. 50 rautaista ammattilaista takaavat asiakkaillemme laadukkaat toimitukset. Pyrimme toiminnallamme parantamaan niin asiak-
kaidemme kuin yrityksemmekin kilpailukykyä.

Kuljetus Nukala Oy
Vuodesta 1971 asti toimineella Kuljetus Nukala Oy:llä on takanaan pitkä historia luotettavana ja varmana kuljetusalan perheyrityksenä. Toiminta painottuu puutavaran kuljetukseen eri puolille Suomen tehtaita.

Kultakello Nikolai Ky
Meiltä löydät laadukkaan ja monipuolisen valikoiman kulta- ja hopeakoruja, merkkikelloja sekä lahjatavaraa. Palveluihimme kuuluvat pariston- ja rannekkeenvaihdot, kaiverrustyöt, kello-ja korukorjaukset (myös vanhojen seinäkellojen korjaukset) sekä korvien rei'itys. Kauttamme myös palkinnot!


Marjan Verhoomo ja Kehys

Ajoneuvoverhoilut ja nykyaikaisesti valmistettujen huonekalujen pehmustukset ja verhoilut, sekä verhoilujen korjaukset. Kehystän myös mm. valokuvia, käsitöitä, maalauksia, piirustuksia ja erilaisia muistoesineitä.


Power Oil (Härmän Lämpö Ky)

Tilaa kauttamme laadukkaat Neste polttoöljyt, dieselit ja voiteluaineet helposti ja nopeasti kilpailukykyiseen hintaan.


Yrityspalvelu Ylinen Oy
Kauhavan Alahärmän keskustassa sijaitseva Yrityspalvelu Ylinen Oy on sähköisen taloudenhallinnan ammattilainen. Tarjoamme yrityksille samasta osoitteesta kätevästi tilitoimisto- ja taloudenhallintapalvelut sekä mainossuunnittelu- ja ladontapalvelut. Näin sinä pystyt yrittäjänä keskittymään olennaiseen, eli oman liiketoimintasi hoitamiseen ja kasvattamiseen.