Tulossa

-

Tiistai 18.2.2020

Jäsenilta Liisankodilla18.2.2020

Jäsenilta Liisankodilla 18.2.2020 klo 18.00

Kokoonnumme vuoden ensimmäiseen jäseniltaan, jossa jäsenemme Virva Ylinen kertoo hiukan lopputyöstään (Seamk) Menesty yrittäjäpariskuntana.

Mukaan on kutsuttu myös jäseniä yhdistyksen varhaisemmilta vuosilta sekä muita toiminnastamme kiinnostuneita. Kahvittelun lomassa on siis mahdollista muistella menneitä ja suunnitella tulevaa.

Tervetuloa mukaan!

Tiistai 17.3.2020

Yleisöluento: Rehki ja rentoudu, puuhaa ja palaudu - voi hyvin arjessa17.3.2020 - Magnum Theatre, Powerpark

LUENTO ON PERUUTETTU yleisen suosituksen mukaisesti koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Luento pidetään myöhemmin.

Kaikille avoin maksuton yleisöluento klo 18.30

Helena Mantere puhuu palautumisesta, jolla on valtava merkitys niin fyysisen harjoittelun kuin normaalin arkipuuhailunkin jälkeen. Voi hyvin arjessa!

Torstai 2.4.2020

Hyvän Mielen Iltapala2.4.2020 - Matkailukeskus Hunurijärvi

TAPAHTUMA ON PERUTTU
valtionneuvoston ohjeiden mukaisesti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Tapahtuma pyritään järjestämään myöhemmin.

Ohjelmassa aluksi halukkaille reippailua Hurijärven ympäristössä, minkä jälkeen maittava iltapala, musiikkia ja muuta ohjelmaa.

Ohjelma tarkentuu myöhemmin keväällä.

Tiistai 2.6.2020

Kevätkokous2.6.2020 - Matkailukeskus Hunurijärvi, Hunurijärventie 149. 62310 Voltti

Härmän Naisyrittäjät ry:n KEVÄTKOKOUS

Paikka: Matkailukeskus HUNURIJÄRVl
Aika: tiistaina 2.6.2020 klo 18.00

Kevätkokouksemme järjestetään kevään poikkeusoloista johtuen vasta kesäkuussa eikä perinteistä kauemmas suuntautuvaa kevätretkeä  järjestetä tänä vuonna lainkaan. Kesäkuun alusta kokoontumisrajoitusten henkilömäärä kuitenkin muuttuu 10 henkilöstä 50 henkilöön, joten päätimme tehdä pienimuotoisen retken vähän lähemmäs, Hunurijärvelle.

Kevätkokouksen pidämme matkailukeskuksen rantasaunalla, säästä riippuen ulkosalla tai sisätiloissa, minkä jälkeen kierrämme Mantereen Helenan johdolla koko Hunurijärven! Kierroksen päätteeksi paistetaan makkarat nuotiolla.

Ja muistammehan kokouksessa ja kävelyretkelläkin koko ajan huolehtia riittävistä välimatkoista, käsienpesusta ja muusta hyvästä hygieniasta.

Ilmoitathan tulostasi toukokuun loppuun mennessä esim. sähköpostitse tai WA-ryhmässä, jotta tiedämme varata sopivan määrän makkaroita ja juotavaa :)  

Lämpimästi tervetuloa mukaan!